dilluns, 14 de març del 2011

Memòria d'activitats 2010 SCAI

La memòria d'activitats de l'SCAI ja està penjada a la nostra web:
http://www.scaisabadell.info/8.html

Hi trobareu tota la informació dels programes i activitats duts a terme l'any 2010.

Cal destacar que el nombre de visites a l'SCAI ha aumentat respecte de l'any anterior, cosa que segurament està relacionada amb les dificultats burocràtiques dels tràmits presentats a l'Oficina d'Estrangers de Barcelona. La crisi econòmica també ha disparat les demandes de suport ja que repercuteix directament en totes les facetes de la vida de les persones immigrades.


Tanmateix hi trobareu informació sobre els tallers de sensibilització realitzats per part de l'SCAI, el nombre dels quals ha crescut respecte de l'any anterior. Observem per una banda que la situació de crisi econòmica genera més rebuig envers les persones immigrades, en alguns casos reforçat per determinades declaracions polítiques. I per l'altra banda s'observa que la manca d'informació objectiva pot comportar prejudicis i estereotips en contra dels immigrants. Com a entitat que defensa els drets de totes les persones volem actuar a favor de la convivència respectuosa entre tots els ciutadans i ciutadanes de Sabadell.


Finalment trobareu informació sobre les activitats realitzades pels més de 30 voluntaris i voluntàries de l'SCAI. La seva col·laboració es materialitza en el suport a la recepció o l'arxiu, el programa de l'acollida lingüística o temes més específics com la comptabilitat o el disseny grafic. L'equip professional de l'SCAI està format per totes les persones que hi col·laboren, tan les contractades com els i les voluntari(e)s. Entre tots fem que l'SCAI sigui un lloc d'escolta, suport i informació per a moltes persones inmigrades.


Tanmateix aprofitem per donar les gràcies a totes les institucions, entitats, empreses i persones particulars pel seu suport econòmic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada