divendres, 4 de novembre del 2011

El futur de l'SCAI, totalment incert!!!! Podria dependre d'un cafè al mes...



En aquests moments no sabem si el dia 1 de gener del 2012 l'SCAI encara existirà.
La greu falta de recursos econòmics per a l'any 2012 posa en perill la continuïtat de la nostra entitat que va néixer l'any 1993 com a inicitiativa ciutadana i que porta doncs 18 anys fent un servei públic acollint, informant, assessorant, acompanyant i escoltant a les persones nouvingudes. Estem convençuts que la nostra tasca ajuda a la inserció de moltes persones immigrades en la societat d'acollida. Cosa que reforça la cohesió social, ja que som un punt de trobada i de suport per a moltes persones immigrades que estan en una situació difícil pel fet de ser immigrant.
No ens enganyem! No solucionem tots els problems perquè no tenim una vareta màgica. Ojalá! Però escoltem i acompanyem, cosa que ajuda a suavitzar les penes. Sense l'esforç i la implicació de més de 35 voluntaris i voluntàries no seria possible fer tota aquesta feina!
També intentem aportar el nostra gra de sorra per fer d'aquesta societat una societat més justa, més crítica, més comprensiva i més solidària a través de les activitats de sensibilització.
Tot això s'està a punt de perdre!
CIUTADANES I CIUTADANS: Si penseu que val la pena que l'SCAI continuï, podeu fer una donació massiva d'1€ cadascú i cadascuna. Molts euritos en fan 1000, 2000 i més... Salteu-vos el cafè al bar un cop al mes i destineu-lo a l'SCAI!
Gràcies pel vostre suport i per difondre aquest missatge!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada